Seminarji in nacionalni posvet v Sloveniji

Spoštovani,

vabimo vas na tri dogodke (seminarja in nacionalni posvet) v okviru mednarodnega projekta “Vključevanje Romov in migrantov v šole: Usposabljanja, odprte razprave in prostovoljne dejavnosti mladih (RoMigSc)”, ki bodo organizirani 6. 6. v Celju in 8. 6. 2018 v Murski Soboti/Rakičan.

Dogajalo se bo naslednje:

Dogodek/aktivnost Kraj in čas Ciljna skupina
Seminar za učitelje Celje, 6. 6. (9.30) Učitelji, strokovni delavci, vzgojitelji in romski pomočniki, ter vsi, ki delajo z otroki migrantov in Romov.
Nacionalni posvet MS/Rakičan, 8.6. (9.30) Ravnatelji vrtcev in šol, predstavniki lokalnih, nacionalnih in mednarodnih organizacij na področju Romov-migrantov-prostovoljstva, odločevalci in snovalci politik.
Seminar za učitelje MS/Rakičan, 8.6. (9.30) Učitelji, strokovni delavci, vzgojitelji in romski pomočniki, ter vsi, ki delajo z otroki migrantov in Romov.

Posvet je brezplačen, potrebno pa se je prijaviti na POVEZAVI do 4. 6. 2018.

Udeleženci seminarja bodo prejeli potrdilo o udeležbi na seminarju za 9 ur, udeleženci posveta pa potrdilo za 4 ure.
Učitelji in strokovni delavci, ki sodelujejo v aktivnostih vključevanja prostovoljcev v delo/pomoč šolam in bodo sodelovali na seminarju, pa prejmejo potrdilo o sodelovanju v mednarodnem projektu RoMigSc za leto 2017/2018.

Scroll to Top