Овој сајт користи cookies – мали текстуални фајлови кои се наоѓаат на вашиот компјутер за да му помогнат на сајтот да обезбеди подобро искуство за корисниците. Во принцип, cookies се користат за да се задоволат преференциите на јузерите, за складирање на информации за нешта како колички за пазарење, и да се обезбеди следење на анонимизирани податоци на апликации од трети лица како Google Analytics. По правило, cookies ќе го направат вашето сурфање подобро. Сепак, можеби претпочитате да ги оневозможите cookies на овој сајт како и на други. Најефективен начин да го направите ова е да ги оневозможите cookies во вашиот интернет пребарувач. Ние ви препорачуваме да го консултирате делот за помош на вашиот пребарувач или да ја анализирате About Cookies веб страната која нуди упатства за сите современи прелистувачи.